"Co nas truje": pozornie zdrowe jedzenie - Genelab - Laboratoria Nowej Ery
FB
FB
FB

“Co nas truje”: pozornie zdrowe jedzenie

Mieliśmy przyjemność gościć w programie “Wiem, co jem” Katarzyny Bosackiej na TVN Style! 🙂

Dieta bezglutenowa, kuchnia wegańska, olej kokosowy, sałatki, ciasteczka owsiane i płatki zbożowe. Co łączy te wszystkie dania i produkty? Koniecznie obejrzyjcie ostatni odcinek “Co nas truje”, aby się tego dowiedzieć, naprawdę warto: https://www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/co-nas-truje-pozornie-zdrowe-jedzenie-ktore-szkodzi-s03e08,289986.html

Powtórki odcinka: czwartek, 9 maja, 17:10 oraz sobota, 11 maja, 8:35.

Czy rzeczywiście powinniśmy się bać glutenu i wybierać produkty, które są go pozbawione? Czy kupowanie ciastek, chlebów, czy przekąsek bezglutenowych to dobre rozwiązanie? Jakie składniki kryją się w tych pseudo zdrowych produktach?

Czy kuchnia wegańska jest niskokaloryczna, a produkty dla dzieci nie zawierają cukru? Co kryje się w pozornie zdrowych sałatkach? Na te pytania Kasia Bosacka odpowie w tym odcinku!