Poradnik - Genelab - Laboratoria Nowej Ery
FB
FB
FB

Poradnik

15 grudnia 2021
Karma mokra czy sucha? Oto jest pytanie ...

Karma mokra czy sucha? Oto jest pytanie …

Awokado to niesamowity owoc, który jest bardzo bogaty w składniki odżywcze. Jest skarbnicą zdrowych tłuszczy. Daje potężne korzyści zdrowotne.
6 grudnia 2021
Bibliografia medyczna

Bibliografia medyczna

BIBLIOGRAFIA AA.VV. – Bagnoli L. – Mattei R. – Paolini B. – Vincenzi M. – Utilizzo di un test d’intolleranza alimentare (Cytotoxic test) nella patologia da […]
9 listopada 2021
50 Osobistości Biznesu. Od serca dla serca” - wyróżnienie dla założycielki laboratorium Genelab - Julii Trawińskiej

50 Osobistości Biznesu. Od serca dla serca” – wyróżnienie dla założycielki laboratorium Genelab – Julii Trawińskiej

W książce „50 Osobistości Biznesu” redakcja miała przyjemność gościć wiele ważnych osobistości świata biznesu. Wśród nich znalazła się Założycielka Fundacji Medycyny Stylu Życia - Pani Julia Trawińska.
26 kwietnia 2021
Szparagi - cenne źródło witamin i składników mineralnych

Szparagi – cenne źródło witamin i składników mineralnych

Szparagi to cenne źródło witamin i składników mineralnych. Mają wiele właściwości zdrowotnych i są niskokaloryczne. Zobacz dlaczego warto je jeść!
26 kwietnia 2021
Ogórki - dlaczego warto je jeść?

Ogórki – dlaczego warto je jeść?

Ogórki - dlaczego warto je jeść? Zobacz 10 korzyści zdrowotnych ogórka! Przekonasz się, że warto wprowadzić go do codziennej diety!
26 lutego 2021
Wołowina nie jedno ma imię

Wołowina nie jedno ma imię

Wołowina - czy warto ją jeść? Często poleca się całkowitą rezygnację z mięsa. Jednak prawdziwi smakosze wołowiny nie wyobrażają sobie życia bez zjedzenia od czasu do czasu krwistego steku, czy surowego, dobrze przyprawionego befsztyku tatarskiego. Świeża, chuda wołowina jest źródłem wielu witamin i składników mineralnych.
19 lutego 2021
Czy soczewica jest zdrowa?

Czy soczewica jest zdrowa?

Soczewica ma wiele wartości odżywczych, a co za tym idzie - właściwości zdrowotnych, ale niektóre osoby muszą jej unikać.
18 lutego 2021
Awokado to niesamowity owoc, który jest bardzo bogaty w składniki odżywcze. Jest skarbnicą zdrowych tłuszczy. Daje potężne korzyści zdrowotne.

Awokado – 13 korzyści zdrowotnych jakie daje nam jedzenie awokado

Awokado to niesamowity owoc, który jest bardzo bogaty w składniki odżywcze. Jest skarbnicą zdrowych tłuszczy. Daje potężne korzyści zdrowotne.
17 lutego 2021
Sałata - która jest najlepsza dla mnie?

Sałata – która jest najlepsza dla mnie?

Sałata jest zdrowa i smaczna. Jest w czym wybierać, bo rodzajów sałaty jest naprawdę wiele. Każda z nich jest bogata w witaminy i minerały!
16 lutego 2021
Co warto wiedzieć o cukrze i jego zamiennikach.

Cukier – co warto wiedzieć o cukrze i jego zamiennikach

Cukier i zamienniki cukru to od lat bardzo gorący temat. Producenci słodkich wyrobów szukają substancji, które mogłyby zastąpić cukier, który zyskał bardzo złą sławę.
5 lutego 2021
Szpinak - 16 powodów, dlaczego warto go jeść!

Szpinak – 16 powodów, dlaczego warto go jeść!

Szpinak - jego niepozorne liście mają wiele cennych właściwości.. W tym artykule znajdziesz wszystko, co musisz wiedzieć o szpinaku.
1 lutego 2021
16 powodów, dlaczego warto jeść nasiona i kiełki słonecznika!

Słonecznik – 16 powodów, dlaczego warto jeść nasiona i kiełki słonecznika!

Słonecznik to zdrowy i smaczny element codziennej diety! Pestki słonecznika są źródłem witamin (witaminy E i witamin z grupy B) i minerałów.